شما اینجا هستید: خانه » آشپزی » ته چین مرغ قالبی با زرشک

ته چین مرغ قالبی با زرشک

ته چین مرغ قالبی با زرشکReviewed by Juiker on Jun 9Rating:
ته چین مرغ قالبی با زرشک

ته چین مرغ قالبی با زرشک

ته چین مرغ قالبی با زرشک

ته چین

 خوراکی از پلو که در میان آن تکه های بزرگ گوشت یا مرغ پخته باشند.

ته چین از اون دسته غذاهاییه که باید با روغن فراوان پخته بشه والی خشک می شه و اون خوشمزه گی اش رو از دست میده.

اجزای تشکیل دهنده ته چین اصولا برنج – تخم مرغ – روغن مایع – ماست چکیده – کره – زعفران و گاهی ادویه جات می باشند

که در بیشتر موارد به ته چین مواد دیگری نظیر مرغ یا گوشت و یا چیز های دیگری می افزایند و ته چین را به آن نام می خوانند

مانند ته چین مرغ یا ته چین گوشت ویا با افزودن سبزیجات مانند ته چین اسفناج یا ته چین کدو

ته چین مرغ قالبی با زرشک

مواد لازم برای ۴ نفر

برنج : ۱ کیلو گرم

مرغ : ۱ عدد درسته

پیاز : ۱عدد متوسط

زعفران ساییده شده: ۲ قاشق مرباخوری

روغن آب کرده: ۱۵۰ گرم

زرشک ۱۰۰ گرم

شکر ۱ قاشق سوپ خوری

کره : مقداری

نمک وفلفل به مقدار لازم

ماست چکیده : ۱ کیلو گرم

زرده تخم مرغ:۳ تا ۵ عدد

طرز پخت:

-برنج را بشویید و همراه ب کمی نمک خیس کنید

– مرغ را با یک عدد پیاز نمک و ۳ فنجان آب بگذارید تا خوب بپزدو بعد از پختن یک فنجان آب مرغ ته قابلمه بماد. سپس استخوان های مرغ را جدا کنید و گوشت آنرا به تکه های گوچک خرد کنید.

– زعفران را در کمی آب جوش حل کنید وسپس نصف زعفران حل شده در آب جوش را همراه با کمی نمک ، و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست می ریزیم و بهم می زنیم.

-برنج را بپزید و آبکش کنید ، البته برنج نباید زیاد نرم باشد زیرا ته چین خمیر می شود. سپس برنج را در مایع ماست و تخم مرغ و زعفرانی که در بالا ذکر شد می ریزید و هم می زنید تا برنج با مواد آغشته شود.

-زرشک را همراه با کمی کره تفت می دهیم و در آخر شکر را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

– در ته یک قابلمه نصفی از روغن لازم می ریزیم و نصف برنج مخلوط در مایه در ظرف می ریزیم و با کفکیر خوب صاف می کنیم. سپس گوشت مرغ روی برنج می چینیم و نیمی از زرشک را نیز روی آنها می ریزیم و سپس بقیه برنج باقیمانده را روی گوشت مرغ بریزید تا روی گوشت را بپوشانیم . با قاشق، برنج را کمی فشار میدهیم که بهم بچسبد. آب مرغ را با بقیه زعفران و کره آب کرده و کمی ماست مخلوط می کنیم . این مایه را روی سطح برنج می ریزیم. در ظرف را می بندیم و ظرف را روی شعله اجاق قرار می دهیم. مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت صبر می کنیم تا ته چین دم بکشد . در ضمن هر چه قدر حرارت ملایم و مدت طبخ طولانی تر باشد، ته دیگ پلو کلفت تر می شود

پس از دم کشیدن ته چین ، قابلمه را در یک دیس گرد بر گردانید و روی آن را با کمی زرشک تزیین نمایید .

دانلود کتاب ۵۰۰ فیگور جذاب عکاسی برای خانم های جذاب

روش جادویی یاد سپاری سریع لغات

دانلود کتاب درمان اختلال جنسی با هیپنوتیزم

آموزش حرکت دادن اجسام با قدرت ذهن(تله کینزی)

زیبایی و جوانسازی پوست در۱۴روز

جدیدترین کتابها و تمرینات درمان انزال زودرس

دانلود فایل صوتی راههای سخن گفتن موثر

مهارت های جادویی مذاکره

آموزش بزرگ کردن سینه خانم ها تا سایز۸۵

بازخورد شما چیست؟

ترجمه و آماده سازی قالب توسط دکتر کامیار طلوعی

پرش به ابتدای صفحه