شما اینجا هستید: خانه » آشپزی » سمبوسه گوشت

سمبوسه گوشت

سمبوسه گوشتReviewed by Juiker on Jun 24Rating:

 

سمبوسه گوشت

سمبوسه گوشت

 

سمبوسه گوشت

فست فود یا “غذای حاضری” غذایی است که از رستوران‌های فست‌ فود تهیه می ‌شود. انواع ساندویچ، همبرگر، چیزبرگر و دیگر انواع برگرها، ماهی و میگوی سوخاری، هات‌داگ، فیله ی ‌استیک گوشت یا مرغ، سیب‌زمینی سرخ‌ کرده، مرغ سوخاری، ناگت مرغ، تاکو (نوعی غذای مکزیکی)، انواع پیتزا و انواع سالاد در فهرست‌ غذای رستوران‌های فست‌ فود به چشم می ‌خورد ..

در رستوران‌های فست فود، غذای از پیش آماده را در مدت کوتاهی بعد از سفارش، به مشتری تحویل می ‌دهند. غذاهای حاضری اغلب به صورت یک جا، در حجم ‌زیاد و از پیش آماده می ‌شود. غذا را در طول روز گرم نگه می دارند، یا اینکه هنگام دریافت سفارش، دوباره آن ‌را گرم می ‌کنند. رمز موفقیت رستوران‌هایی که این غذاها را تهیه می ‌کنند، در سرعت پذیرایی، قیمت‌ ‌نسبتاً پایین و از همه مهم‌ تر طعم خوب و متفاوت غذای آنهاست.

 

مواد لازم برای مواد داخله سمبوسه گوشت

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

پیاز ١ عدد درشت

سیر چند حبه

روغن زیتون یا روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار کافی

ادویه مثل دارچین، زردچوبه، زیره سبز … دلبخواهی

مواد لازم برای سمبوسه سیب زمینی

سیب زمینی آب پز ٣ عدد درشت

پیاز سرخ شده ٢ عدد درشت

پیازچه به مقدار کافی ( دلبخواهی )

نمک و فلفل قرمز و سیاه به مقدار کافی

روغن زیتون یا مایع ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای خمیر :

آرد معمولی ٣ پیمانه

نمک ١/۴ قاشق چای خوری

روغن مایع نصف پیمانه

آب ١ پیمانه

روغن مایع به مقدار کافی برای سرخ کردن

طرز تهیه:

من اینجا پیاز و سیر رو سرخ کردم بهش ادویه که دوست داشتم  رو اضافه کردم , میتونید مقدار فلفل بیشتر ویا  کمتری بریزید منتها من چون خیلی غذای تند دوست دارم خیلی فلفل قرمز ریختم البته واسه رونیکا جدا کردم.  وقتی پیاز کمی تفت خورد با ادویه و نمک, گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم وشعله گاز روزیاد کردم تا گوشت آب نندازه و سرخ بشه حدود ۵ تا ٧ دقیقه تفت دادم . خوب مخلوط گوشت ما آمادست .  واسه مخلوط سیب زمینی , سیب زمینی ها رو آب پز کردم, قطعه قطعه کردم بهش نمک و فلفل و روغن اضافه کردم ,همچنین پیازی که سرخ کرده بودم. پیشنهاد میکنم هر چی مقدار پیاز سرخ شده بیشتر باشه خوشمزه تر میشه. من  مقداری پیازچه ریز شده هم اضافه کردم. خوب وقتی این دو تا مخلوط رو آماده کردیم میریم واسه درست کردن خمیر که خیلی راحت درست میشه . آرد و نمک رو مخلوط میکنیم یا با همزن دستی  یا غذا ساز دور کند به مدت ۵٠ ثانیه . آب و روغن رو اضافه میکنیم و میزاریم رو دور متوسط غذا ساز یا همزن برقی تا واسه ١٠ دقیقه هم زده بشه . نباید کمتر از ۱۰ دقیقه هم بزنید این از نکات مهم این دستور خمیره. پیشنهادم اینه که از غذا ساز یا دستگاه خمیرزنی استفاده کنید چون با دست کار سخت تره و باید مدت بشتری با دستتون ورز بدید ( حولوحوش ١۵ دقیقه ) و درثانی خمیر به دستتون میچسبه و مجبورید هی آرد خشک اضافه کنید و این از کیفیت خمیر کم میکنه و خمیر لطیفی نخواهید داشت.  اما خوب اگه فکر میکنید که بازم میتونید انجام بدید وقول بدید که آرد اضافه نمیکنید, از همه مهمتر  زور و بازو دارید یا علی ! بعد ١٠ دقیقه همچین خمیر زیبا و فرم گرفته ای دارید . خمیر رو رو سطح کارمون که آرد پاشیدیم میزاریم و تقسیم میکنیم به توپ های کوچیکی به اندازه یه پرتقال کوچیک. هر کدوم از اون توپ هارو وردنه میکنیم به صورت شکل بالا که ضخامتش ١/٢ سانتیمتر باشه . از واسط نصف میکنیم. و یکی از اون خمیر ها رو که نصف کردیم به این صورت روی هم قرار میدیم که مثل یه جیب میمونه و قراره توش پر بشه از چیز میزهای خوشمزه. با انگشتمون کمی خیس میکنیم لبه های خمیر رو تا خوب به هم بچسبند. میگیریم تو دستمون و توش پر میکنیم از مخلوط گوشت یا سیب زمینی. هیچ چیز واسه من لذت بخشتر از آشپزی بدون دستکش نیست اما اگه میبینید اینجا دستکش دارم بخاطر حساسیتی هستش که دستم داره واگر نه از من به شما نصیحت عشق کنید با دست های تمیز اما بدون دستکش تو آشپزی . خوب در جیب رو میبندیم . با انگشتمون کمی خیس میکنیم لبه های خمیر رو تا خوب به هم بچسبند. با چنگال فشار میدیم روی خمیر رو تا هم طرح بدازه و هم این که لبه های خمیر خوب به هم بچسنبد. و همین مراحل رو با مخلوط سیب زمینی انجام میدیم. روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه خیلی خیلی داغ…………… اگه روغنتون به اندازه کافی داغ نباشه خمیر نرم و نپخته ای خواهید داشت که روغن توش نفوذ کرده. توی یک قابلمه کوچیک ترجیحا بپزید تا ارتفاع داشته باشه واسه روغن و وقتی سمبوسه رو میندازید تو روغن غوطه ور بشه. میزاریم رو شعله متوسط  رو به پایین و تا دیدیم که سرخ شد از تو روغن در میریم و میزاریم رو دستمال آشپزخونه یا صافی تا روغن اضافیش گرفته بشه. خوب سمبوسه ما واسه سر وآمادست باید داغ داغ خورده بشه به همره سس .

دانلود کتاب ۵۰۰ فیگور جذاب عکاسی برای خانم های جذاب

روش جادویی یاد سپاری سریع لغات

دانلود کتاب درمان اختلال جنسی با هیپنوتیزم

آموزش حرکت دادن اجسام با قدرت ذهن(تله کینزی)

زیبایی و جوانسازی پوست در۱۴روز

جدیدترین کتابها و تمرینات درمان انزال زودرس

دانلود فایل صوتی راههای سخن گفتن موثر

مهارت های جادویی مذاکره

آموزش بزرگ کردن سینه خانم ها تا سایز۸۵

بازخورد شما چیست؟

ترجمه و آماده سازی قالب توسط دکتر کامیار طلوعی

پرش به ابتدای صفحه