شما اینجا هستید: خانه » آشپزی » سوفله پاستا به روش ساده

سوفله پاستا به روش ساده

سوفله پاستا به روش سادهReviewed by Juiker on Jun 12Rating:
سوفله پاستا به روش ساده

سوفله پاستا به روش ساده

سوفله پاستا به روش ساده

تعریف سوفله soufflé :

سوفله در واقع یک نوع کیک سبکی است که در فر یا تنور ( حرارت غیر مستقیم از فعل baking ) تهیه میشود و داخل مواد آن زرده تخم مرغ جداگانه و سفیده تخم مرغ زده شده جداگانه دارد و با مواد متنوع و مختلفی ترکیب میشود و هم بعنوان غذای اصلی مانند سوفله سیب زمینی و … و هم مانند سوفله شکلات و … بعنوان دسر سرو میشود .

واژه سوفله از یک فعل در زبان فرانسه مشتق میشود که به معنای پف کردن و بالا آمدن مواد میباشد . هر سوفله حداقل از دو ماده اصلی تشکیل میشود یکی کرم پاتیسیر یا پوره و سسی است که از کرم و خامه تشکیل میشود و دیگری از سفیده تخم مرغ زده شده که همان مرنگ یا پفک است .

اگر سوفله دسری باشد از مواد دیگری مانند پنیر و مربا و میوه ها و شکلات و موز و لیمو و اگر سوفله غذایی باشد از سیب زمینی و ژامبون , سبزیحات , مرغ و…جهت ایجاد تنوع در مزه و طعم به آن اضافه میشود .

در سوفله سفیده تخم مرغ زده شده ایجاد حالت پف مانندی میکند . طبیعتا وقتی بعنوان دسر بکار میرود باید شیرین و در نوع غذایی غیر شیرین خواهد شد . وقتی سوفله از داخل فر بیرون میاید باید حتما پف کرده باشد و بالا آمده باشد ولی این پف پس از ۵ الی ۱۰ دقیقه خواهد خوابید .بهمین دلیل بلافاصله باید هنگام سفارش مشتری تهیه شود و نیز حتما قبل از خوابیدن پف آن سرو شود .

سوفله را در همه نوع ظرف که قابل استفاده در فر است میتوان تهیه کرد ولی به صورت سنتی آن را در ظرف گرد چینی که کف صاف دارد به نام رامکین ramekins تهیه و مستقیما سرو میشود .

* ۱ – اگر میخواهید پف سوفله نخوابد تا اتمام زمان پخت بهیچوجه در فر را باز نکنید .

* ۲ – اضافه کردن مقدار بسیار کمی نمک به سفیده تخم مرغ هنگام زدن , باعث ایجاد پف بسیار خوبی خواهد شد .

* ۳ – کاغذ مومی مخصوص آشپزی را چرب کرده و به صورت نواری بلند تر از دیواره رامکین برش بزنید و دور دیواره ظرف قرار دهید و با نخ کتانی مخصوص آشپزی ببندید تا موادی که هنگام پخت بالا خواهد آمد از لبه ظرف سرریز نشود و به جای آن به کمک لبه کاغذ بالا بیاید .

ولی به هرحال اگر نمیخواهید پف کند وسط مایه سوفله یک کارد تیز فرو کنید ! تا پف آن بخوابد !!

سوفله پاستا به روش ساده

پاستا، نمک، روغن و آب‌جوش را داخل ظرف ریخته و در دستگاه مایکروویو با قدرت ۹۰۰وات به مدت ۱۲ دقیقه بدون در می‌‌گذاریم تا بپزد و سپس آبکش می‌کنیم. کره و آرد را با هم مخلوط نموده و داخل دستگاه با قدرت ۹۰۰وات به مدت ۳دقیقه قرار می‌دهیم و بعد پاپریکا و شیر را به آن افزوده و خوب مخلوط می‌‌کنیم و دوباره با قدرت ۹۰۰وات ۳ دقیقه دیگر زمان می‌‌دهیم تا غلیظ شود البته مابین این زمان مواد را هم می‌زنیم تا گلوله نشود، سپس از دستگاه خارج می‌کنیم. سس را به همراه نمک، فلفل و پنیرها با پاستا مخلوط می‌‌نماییم. زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا می‌کنیم. زرده را کمی می‌زنیم بعد به پاستا و بقیه مواد اضافه می‌کنیم. سفیده را می‌زنیم تا فرم بگیرد و آهاری شود و با بقیه مواد مخلوط می‌کنیم. ظرف مخصوص سوفله را با کمی روغن چرب کرده، پودر نان را در کف ظرف ریخته و مواد را روی آن می‌ریزیم. دستگاه را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم پس از گرم شدن، ظرف را داخل دستگاه قرار داده و از ترکیب co5 استفاده می‌کنیم. کانوکشن ۱۸۰ درجه و مایکرو ۳۶۰وات به مدت ۱۷ الی ۲۰ دقیقه روی سه پایه کوتاه قرار می‌دهیم.

دانلود کتاب ۵۰۰ فیگور جذاب عکاسی برای خانم های جذاب

روش جادویی یاد سپاری سریع لغات

دانلود کتاب درمان اختلال جنسی با هیپنوتیزم

آموزش حرکت دادن اجسام با قدرت ذهن(تله کینزی)

زیبایی و جوانسازی پوست در۱۴روز

جدیدترین کتابها و تمرینات درمان انزال زودرس

دانلود فایل صوتی راههای سخن گفتن موثر

مهارت های جادویی مذاکره

آموزش بزرگ کردن سینه خانم ها تا سایز۸۵

بازخورد شما چیست؟

ترجمه و آماده سازی قالب توسط دکتر کامیار طلوعی

پرش به ابتدای صفحه