شما اینجا هستید: خانه » آشپزی » طرز تهیه پاستا پنه بامرغ و سس آلفردو

طرز تهیه پاستا پنه بامرغ و سس آلفردو

طرز تهیه پاستا پنه بامرغ و سس آلفردوReviewed by نویسنده شماره 2 on Jan 15Rating: 5.0طرز تهیه پاستا پنه بامرغ و سس آلفردوطرز تهیه پاستا پنه بامرغ و سس آلفردو

طرز تهیه پاستا پنه بامرغ و سس آلفردو

پاستا در اصل از کشور ایتالیا وارد ایران شد و انواع مختلفی دارد که خواص آن بسته به موادی که در آن مورد استفاده قرار می گیرد متفاوت می باشد . پنه مرغ با سس آلفردوطرز تهیه پاستا پنه بامرغ و سس آلفردو  پاستا پنه بامرغ و سس آلفردوجزو اون دسته از غذاهایه که هم مقرون به صرفه است و هم در مدت زمان کمی پخته می شه و به علت دارا بودن مقدار زیادی نشاسته و همچنین پروتیین وهیدرات کربن پر کالری می باشد و سیر کننده است و به عنوان غذای اصلی استفاده می شود اما اگر به عنوان پیش غذا بخواهیم سرو شود باید مقدار کمتری در ظرف غذا کشیده شود تا سیر کننده نباشد .

طرز تهیه  طرز تهیه پاستا پنه بامرغ و سس آلفردو

مواد لازم

  • پاستا پنه ۵۰۰ گرم
  • کره نیم پیمانه
  • سینه مرغ ۳۰۰ گرم پخته و تکه تکه شده
  • ریحان تازه اندکی برای تزئین
  • جعفری به مقدارلازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه ( طرز پخت ) پاستا پنه مرغ با سس آلفردو
در یک ظرف آب ۵ پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنیدو به آب در حال غل خوردن پاستا را اضافه کنید و در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید و همزمان با ریختن پاستاها درون آب در تابه ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ ها طعم بگیرند. پاستاها که پخت آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.

طرز تهیه پاستا پنه بامرغ و سس آلفردو

طرز تهیه پاستا پنه بامرغ و سس آلفردو

طرز تهیه پاستا پنه بامرغ و سس آلفردو

مواد لازم برای سس آلفردو

  • کره یک چهارم پیمانه
  • خامه یک پیمانه
  • سیر یک حبه خرد شده
  • پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
  • جعفری تازه یک چهارم پیمانه ریز شده

طرز تهیه طرز تهیه پاستا پنه بامرغ و سس آلفردو
کره را در تابه متوسط آب کنیدو یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه غل بخورد بعد جعفری , سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید, سس آماده است.

دانلود کتاب ۵۰۰ فیگور جذاب عکاسی برای خانم های جذاب

روش جادویی یاد سپاری سریع لغات

دانلود کتاب درمان اختلال جنسی با هیپنوتیزم

آموزش حرکت دادن اجسام با قدرت ذهن(تله کینزی)

زیبایی و جوانسازی پوست در۱۴روز

جدیدترین کتابها و تمرینات درمان انزال زودرس

دانلود فایل صوتی راههای سخن گفتن موثر

مهارت های جادویی مذاکره

آموزش بزرگ کردن سینه خانم ها تا سایز۸۵

بازخورد شما چیست؟

ترجمه و آماده سازی قالب توسط دکتر کامیار طلوعی

پرش به ابتدای صفحه