شما اینجا هستید: خانه » آشپزی » مربای ترب سیاه

مربای ترب سیاه

مربای ترب سیاهReviewed by Juiker on Jun 25Rating:
مربای ترب سیاه

مربای ترب سیاه

 

مربای ترب سیاه

مربارا می توان در ظرف لعابی پخت تا به خوبی قوام پیدا کند. برای آن که بفهمید مربا قوام آمده است یا نه، یک قطره از آن را در لیوان آب سرد بریزید. اگر مربا ته ظرف رفت و از هم باز نشد، قوام آمده است.برای خوش رنگ شدن مرباهایی مثل هویج، به و سیب می توانید مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. این کار باعث می شود رنگ و بوی مربا بهتر شود هم چنین با افزودن مقداری دانه هل، چوب دارچین، وانیل یا گلاب نیز می توان مربا را معطر کرد البته چوب دارچین را بعد از مدتی جوشیدن در مربا باید از ظرف خارج کرد.  اگر هنگام جوشیدن مربا یک تکه کوچک کره داخل آن بیندازید از تشکیل کف جلوگیری خواهد کرد. اگر مقداری آب جوشیده شده و آبلیمو را به مربای شکرک زده اضافه کنید و آن را دوباره بجوشانید، شکرک آن از بین می رود. اگر مربای شما کپک زد، کپک را به همراه یک لایه از مربا بردارید و آن را دوباربجوشانید.

نکاتی در مورد مربا:

۱– میوه هایی که برای مربا در نظر می گیرید ، سالم و بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشند .۲- در صورتی که شکر تمیز نبوده و رنگ آن زرد است ، می توانید برای هر یک کیلو شکر، یک عد سفیده تخم مرغرا با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کرده ، از صافی ظریف رد کنید تا رنگ آن سفید و شفاف شود .۳ – برای این که مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود ، حتماً میوه ها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزید ، زیرا شکر باعث سفت شدن پوست میوه می شود .۴ –شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید ، یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید ، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید .۵ – همیشه برای یک کیلو میوه ی ترش ، یک کیلو شکر و برای یک کیلو میوه ی شیرین ، ۷۵۰ گرم شکر در نظر بگیرید .۶– هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید . صبر کنید تا خنک شود .۸– برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوه های شیرین از آبلیمو استفاده کنید . علت شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. در این شرایط بهتر است یک تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه کرده، بگذارید ۴-۳ جوش بزند. سپس کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا شکرک مربا برطرف شود .۹ – ممکن است مربا بعد از مدتی کپک بزند. در این شرایط شربت مربا به اندازه کافی ، قوام نیامده است. برای برطرف کردن این مشکل باید مقداری شکر به مربا اضافه کرده، بگذارید کمی بجوشد . فراموش نکنید در صورتی می توانید این کار را انجام دهید که مقدار کپک آن کم باشد و ترش نشده باشد .۱۰  – همیشه، آبلیمو را ۱۵-۱۰ دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید .۱۱  – ظرفی را که برای پخت مربا استفاده می کنید ، باید لعابی باشد ، به جز مربای به که بهتر است درظرف مسی پخته شود.۱۲  – موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند ، به جز مربای به که باید حتماً در ظرف را بگذارید تا رنگ آن سرخ ارغوانی شود.

نکاتی در مورد مارمالاد:

۱- میوه هایی که می توان با آنها مارمالاد تهیه کرد، عبارتند از: زردآلو، توت فرنگی، به، سیب، هلو، آلبالو، کیوی، آلوزرد یا قطره طلایی.۲ – درمورد میوه هایی که هسته دار هستند، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ کنید. برای یک کیلو میوه شیرین نیم کیلو شکر و برای یک کیلو میوه ترش ۷۵۰ گرم شکر اضافه کنید و بگذارید تا با شعله ملایم پخته شود. در صورتی که بخواهید مارمالاد شما حالت ژلاتینه داشته باشد، می توانید برای یک کیلو میوه، یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را به نصف فنجان آب جوش اضافه کرده و آن را به میوه مورد نظرتان افزوده و بعد از ۳-۴ بار جوش، آن را از روی حرارت بردارید. ۳ – برای تهیه مارمالاد سیب و به، پوست آنها را کنده، چرخ کنید و آن را با ۲ لیوان آب بپزید. سپس شکر را اضافه کنید. بهتر است برای ژلاتینه کردن مارمالاد به، هسته های به را در یک فنجان آب جوش حل کنید و آن را با نصف قاشق مرباخوری پودر ژلاتین به مارمالاد اضافه کنید. ۴- میوه های کاملا رسیده برای تهیه مارمالاد مناسب تر هستند.

مواد اولیه :

*ترب سیاه یک کیلوگرم
*شکر یک و نیم کیلوگرم
*آب ۶۰۰ میلی‌لیتر
*عرق بهارنارنج دو قاشق سوپخوری
*هل ساییده شده یک قاشق چایخوری
*جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری
*آهک سه پیمانه
*آب دو لیتر
*نمک یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آهک و آب را در ظرفی ریخته و هم می‌زنیم و می‌گذاریم تا رسوب کند. آب زلال آهک را در ظرفی ریخته و کنار می‌گذاریم. ترب‌ها را با پوست به شکل دایره و ورقه‌ای برش می‌دهیم و یک قاشق نمک روی آنها ریخته و زیر و رو می‌کنیم تا نرم شود. برش‌ها را به صورت گل رز از مرکز رول می‌کنیم و دور تا دور هم می‌پیچیم و با خلال دندان آنها را محکم می‌کنیم و به مدت ۱۲ ساعت در آب زلال آهک نگه می‌داریم. بعد یکی، دو بار آن را می‌جوشانیم تا آهک از ترب خارج شود سپس به مدت یک ساعت دیگر هم در آب سرد قرار می‌دهیم و بعد در آبکش می‌ریزیم. شکر و ۰۰۶ میلی‌لیتر آب را در ظرف لعابی ریخته  و روی حرارت می‌گذاریم و هم می‌زنیم تا شکر حل شود. ترب‌ها را در شربت می‌ریزیم و می‌گذاریم با هم بجوشند و قوام بیایند. در آخر طبخ مربا، عرق بهارنارنج، هل و جوهر لیمو را اضافه کرده و از روی اجاق بر می‌داریم. اجازه می‌دهیم ۲۴ ساعت در همان ظرف بماند و روز بعد آن را در شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری می‌کنیم.

دانلود کتاب ۵۰۰ فیگور جذاب عکاسی برای خانم های جذاب

روش جادویی یاد سپاری سریع لغات

دانلود کتاب درمان اختلال جنسی با هیپنوتیزم

آموزش حرکت دادن اجسام با قدرت ذهن(تله کینزی)

زیبایی و جوانسازی پوست در۱۴روز

جدیدترین کتابها و تمرینات درمان انزال زودرس

دانلود فایل صوتی راههای سخن گفتن موثر

مهارت های جادویی مذاکره

آموزش بزرگ کردن سینه خانم ها تا سایز۸۵

بازخورد شما چیست؟

ترجمه و آماده سازی قالب توسط دکتر کامیار طلوعی

پرش به ابتدای صفحه