شما اینجا هستید: خانه » آشپزی » پاستای آرابیاتا

پاستای آرابیاتا

پاستای آرابیاتاReviewed by نویسنده شماره 2 on Jan 15Rating: 5.0پاستای آرابیاتاپاستای آرابیاتا
پاستای آرابیاتا

پاستای آرابیاتا

پاستای آرابیاتا

پاستا در اصل از کشور ایتالیا وارد ایران شد و انواع مختلفی دارد که خواص آن پاستای آرابیاتا جزو اون دسته از غذاهایه که هم مقرون به صرفه است و هم در  مدت زمان کمی پخته می شه و به علت دارا بودن مقدار زیادی نشاسته و همچنین پروتیین وهیدرات کربن پر کالری می باشد و سیر کننده است و به عنوان غذای اصلی استفاده می شود اما اگر به عنوان پیش غذا بخواهیم سرو شود باید مقدار کمتری درظرف غذا کشیده شود تا سیر کننده نباشد .

پاستای آرابیاتا

مواد اولیه :
روغن زیتون =چهار قاشق غذاخوری
سیر =سه حبه
گوجه‌فرنگی خردشده =۴۰۰ گرم
فلفل قرمز =۱/۴ قاشق چایخوری
آویشن= یک قاشق چایخوری
پاستا پنه= ۳۵۰ گرم
پنیر پارمزان رنده‌شده= ۲۵ گرم یا یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجه‌فرنگی و بقیه مواد را اضافه کنید. وقتی سس آماده شد. (زمانی سس آماده است که گوجه‌فرنگی‌ها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کرده با سس مخلوط کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید.

دانلود کتاب ۵۰۰ فیگور جذاب عکاسی برای خانم های جذاب

روش جادویی یاد سپاری سریع لغات

دانلود کتاب درمان اختلال جنسی با هیپنوتیزم

آموزش حرکت دادن اجسام با قدرت ذهن(تله کینزی)

زیبایی و جوانسازی پوست در۱۴روز

جدیدترین کتابها و تمرینات درمان انزال زودرس

دانلود فایل صوتی راههای سخن گفتن موثر

مهارت های جادویی مذاکره

آموزش بزرگ کردن سینه خانم ها تا سایز۸۵

بازخورد شما چیست؟

ترجمه و آماده سازی قالب توسط دکتر کامیار طلوعی

پرش به ابتدای صفحه