شما اینجا هستید: خانه » من و کودک من » کاهش تهوع بارداری با میوه به

کاهش تهوع بارداری با میوه به

کاهش تهوع بارداری با میوه بهReviewed by Juiker on Jul 31Rating:
کاهش تهوع بارداری با میوه به

کاهش تهوع بارداری با میوه به

اغلب زنان زمانی متوجه بارداری خود می شوند که ۱ تا ۲ ماه از شروع حاملگی گذشته است و معمولا زمانی که به پزشک خود مراجعه می کنند ۲ یا ۳ ماهه باردار هستند. اولین ۱۲ هفته بارداری از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا در این زمان اعضا و دستگاههای اصلی بدن کودک ساخته می شوند. پیش از آنکه متوجه بارداری خود شوید و یا به پزشکتان مراجعه کنید، اتفاق های مهم بسیاری ممکن است روی دهند. آمادگی برای بارداری به معنی آمادگی جسمانی و روحی برای بارداری است. در گذشته بیشتر بر بهداشت و سلامتی در طی دوران بارداری تاکید می شد اما امروزه اکثر متخصصین معتقدند که باید از مدتی قبل از بارداری به سلامت پدر و مادر آینده توجه داشت. آماده کردن اوضاع کلی زندگی و بخصوص بدنتان با سلامت عمومی مناسب می تواند به شما کمک کند تا یک بارداری لذتبخش و یک کودک سالم داشته باشید. در اینجا موارد مهمی که بهتر است پیش از باردار شدن در نظر داشته باشید ذکر شده است. می توانید از آن پرینت بگیرید تا در فرصتهای مناسب با هم آنرا مرور کنید

یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه تهوع و استفراغ یکی از شایع‌ترین مشکلات زنان باردار تا ماه چهارم و گاهی تا آخر بارداری است، گفت: زنان باردار برای کاهش این عارضه می‌توانند “به” را در فویل پیچیده و در فر پخته و بعد از غذا مصرف کنند.

دکتر  عقیقی ، با بیان اینکه بارداری، دوران سرنوشت سازی برای جنین و مادر است و باید به اصول تغذیه‌ای و بهداشتی این دوران توجه شود، گفت: در این دوران باید از حمام زیاد، حرکات و ورزش‌های سنگین، پرهیز از نزدیکی زیاد خصوصاً در اوائل باداری و اواخر آن و به ویژه در بارداری اول، پرهیزکرده و نکات لازم در پیشگیری از ضربه خوردن نیز باید رعایت شود.

 وی ادامه داد: باید در دوران بارداری از پرخوری و کم خوری، از غم و اندوه خصوصاً در پیش از ۶ هفتگی و بالای هشت ماه، پرهیز از خوشحالی شدید، صداها و بوهای شدید، مالیدن روغن به سر و فریاد زدن نیز باید خودداری کرد.

این متخصص طب سنتی پوشاندن زیر دنده‌ها با پارچه نرم و افزایش دوش گرفتن نزدیک زایمان را به زنان باردار توصیه کرد و گفت: به، سیب، گلابی، بادام، انار برای زنان باردار مفید است.

دکتر عقیقی با بیان این مطلب که گل بنفشه، ختمی ملینات مضر برای زنان باردار است، افزود: آنچه قاعده‌آور است مثل لوبیا، نخود، کنجد، گلرنگ، مواد تند و تلخ مثل زیتون کال و چیزهای بادانگیز مثل لوبیا، کبر، باقلا، نخود، کنجد، کرفس برای زن باردار مضر است.

 وی همچنین بیان کرد: مواد تند و تیز مانند باقلای مصری، زیتون خام، فلفل باید در این دوران خودداری شود.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه تهوع و استفراغ بیشترین مشکل زنان باردار اوایل حمل تا ماه چهارم و گاهی تا آخر حاملگی است، اظهار داشت: زنان باردار برای کاهش این عارضه می‌توانند “به” را در فویل پیچیده و در فر پخته و بعد از غذا مصرف شود.

دکتر عقیقی در خصوص تغذیه در ماه نهم بارداری گفت: مصرف روزانه ۹ گرم روغن بادام شیرین صبح ناشتا در صورتی که یبوست شدید دارند، پرهیز از مواد ترش، قابض و غلیظ، نوشیدن شیر گاو روزانه بر حسب تحمل و خوردن غذای چرب و حلوای چرب قندی با روغن بادام با هدف تسهیل در تولد نوزاد توصیه می‌شود.

دانلود کتاب ۵۰۰ فیگور جذاب عکاسی برای خانم های جذاب

روش جادویی یاد سپاری سریع لغات

دانلود کتاب درمان اختلال جنسی با هیپنوتیزم

آموزش حرکت دادن اجسام با قدرت ذهن(تله کینزی)

زیبایی و جوانسازی پوست در۱۴روز

جدیدترین کتابها و تمرینات درمان انزال زودرس

دانلود فایل صوتی راههای سخن گفتن موثر

مهارت های جادویی مذاکره

آموزش بزرگ کردن سینه خانم ها تا سایز۸۵

بازخورد شما چیست؟

ترجمه و آماده سازی قالب توسط دکتر کامیار طلوعی

پرش به ابتدای صفحه