شما اینجا هستید: خانه » آشپزی » کیک سیب

کیک سیب

کیک سیبReviewed by Juiker on Jun 28Rating:
کیک سیب

کیک سیب

 

کیک سیب

▪ نوع مواد را باید همیشه از بهترین اجناس انتخاب نموده و کاملا مرغوب و بدون عیب باشد.
▪ نوع موادی که برای تهیه شیرینی جات یاکیک بوده باید به دقت اندازه گیری شود و به طورصحیح انتخاب گردد
▪ مواد اصلی کیک ها و شیرینی ها را آرد،روغن ، تخم مرغ و پودر قند و… تشکیل می دهد،استفاده از کره طعم شیرینی را به نحو عالی خوشمزه می نماید
▪ توجه داشته باشید که پس از تهیه کیک وقرار دادن در فر، قبل از اینکه زمان معین سپری شود نباید در فر را باز کرد و پس از اینکه آماده شد، از فر خارج کرده ، کمی باید صبر کرد تا قالب کیک خنک شده آن گاه در ظرف مورد نظربرگردانده شود.
▪ برای تزیین انواع کیک ها می توانیم به دلخواه روی آن را با کرم های مختلف و یا با خامه و قند ساییده تزیین نماییم و می توان از حبه های انگور، گیلاس ، آلبالو و… برای تزیین روی کیک استفاده نمود.
▪ برای اینکه بدانیم کیک آماده است یا نه پس از اتمام وقت معین در فر را باز کرده ، باچنگال یا وسیله دیگر در کیک فرو می بریم . درصورتی که کیک پخته و آماده شده باشد مایه سفت شده به چنگال نمی چسبد و همین آزمایش دلیل بر برشته شدن کیک می باشد.
▪ برای اینکه کیک خوب پف کند باید سفیده و زرده تخم مرغ ، جداگانه و خوب زده شوند و درآخر کار هم که آرد را اضافه می کنید، نباید زیادمواد را هم بزنید. با قاشق به آرامی مواد را در یک جهت مخلوط کنید تاپف سفیده نخوابد.
▪ قبل از اینکه کیک را داخل فر قرار دهیدسعی کنید مدتی قبل فر را روشن کنید تا کاملاآماده باشد.
▪ بهتر است قبل از استفاده از آرد آن رادوبار الک کنید.

 

 


مواد لازم:

آرد: ۲ پیمانه

روغن: نصف پیمانه

ماست: یک پیمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

شکر: یک پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چای خوری

دارچین: یک قاشق غذاخوری

سیب: ۳عدد

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و در قالب مناسب، کاغذ روغنی بگذارید.

در ظرف مناسب شکر، روغن و کره را بریزید و با همزن، هم بزنید.

یک عدد تخم مرغ را در ظرف مناسب بشکنید، سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه ۲عدد تخم مرغ دیگر را اضافه کنید.

ماست را به تخم مرغ ها اضافه کنید. مخلوط شکر، روغن و کره را بیفزایید.

آرد و بکینگ پودر را الک و در ۳مرحله به مایه اضافه کنید.

سیب را از قبل پوست کنید و به صورت ورقه های نازک برش بزنید.

برش های سیب را با دارچین مخلوط کنید و در صورت تمایل کمی شکر اضافه کنید.

در قالبی که از قبل روی آن کاغذ روغنی گذاشته اید، مایه را اضافه کنید و روی آن را با برش های سیب و کمی دارچین تزئین کنید.

قالب را در فر بگذارید و تا حدود ۴۵دقیقه تا زمانی که روی آن طلایی شود، پخت را ادامه دهید.

دانلود کتاب ۵۰۰ فیگور جذاب عکاسی برای خانم های جذاب

روش جادویی یاد سپاری سریع لغات

دانلود کتاب درمان اختلال جنسی با هیپنوتیزم

آموزش حرکت دادن اجسام با قدرت ذهن(تله کینزی)

زیبایی و جوانسازی پوست در۱۴روز

جدیدترین کتابها و تمرینات درمان انزال زودرس

دانلود فایل صوتی راههای سخن گفتن موثر

مهارت های جادویی مذاکره

آموزش بزرگ کردن سینه خانم ها تا سایز۸۵

بازخورد شما چیست؟

ترجمه و آماده سازی قالب توسط دکتر کامیار طلوعی

پرش به ابتدای صفحه