شما اینجا هستید: خانه » آشپزی » کیک شکلات و نارگیل صورتی

کیک شکلات و نارگیل صورتی

کیک شکلات و نارگیل صورتیReviewed by Juiker on Jun 28Rating:
کیک شکلات و نارگیل صورتی

کیک شکلات و نارگیل صورتی

 

کیک شکلات و نارگیل صورتی

▪ نوع مواد را باید همیشه از بهترین اجناس انتخاب نموده و کاملا مرغوب و بدون عیب باشد.
▪ نوع موادی که برای تهیه شیرینی جات یاکیک بوده باید به دقت اندازه گیری شود و به طورصحیح انتخاب گردد
▪ مواد اصلی کیک ها و شیرینی ها را آرد،روغن ، تخم مرغ و پودر قند و… تشکیل می دهد،استفاده از کره طعم شیرینی را به نحو عالی خوشمزه می نماید
▪ توجه داشته باشید که پس از تهیه کیک وقرار دادن در فر، قبل از اینکه زمان معین سپری شود نباید در فر را باز کرد و پس از اینکه آماده شد، از فر خارج کرده ، کمی باید صبر کرد تا قالب کیک خنک شده آن گاه در ظرف مورد نظربرگردانده شود.
▪ برای تزیین انواع کیک ها می توانیم به دلخواه روی آن را با کرم های مختلف و یا با خامه و قند ساییده تزیین نماییم و می توان از حبه های انگور، گیلاس ، آلبالو و… برای تزیین روی کیک استفاده نمود.
▪ برای اینکه بدانیم کیک آماده است یا نه پس از اتمام وقت معین در فر را باز کرده ، باچنگال یا وسیله دیگر در کیک فرو می بریم . درصورتی که کیک پخته و آماده شده باشد مایه سفت شده به چنگال نمی چسبد و همین آزمایش دلیل بر برشته شدن کیک می باشد.
▪ برای اینکه کیک خوب پف کند باید سفیده و زرده تخم مرغ ، جداگانه و خوب زده شوند و درآخر کار هم که آرد را اضافه می کنید، نباید زیادمواد را هم بزنید. با قاشق به آرامی مواد را در یک جهت مخلوط کنید تاپف سفیده نخوابد.
▪ قبل از اینکه کیک را داخل فر قرار دهیدسعی کنید مدتی قبل فر را روشن کنید تا کاملاآماده باشد.
▪ بهتر است قبل از استفاده از آرد آن رادوبار الک کنید.

 


مواد لازم برای کیک شکلات:

کره: یک پیمانه

شربت شکلات: دوسوم پیمانه

شکلات شیری: ۲۰۰گرم

آرد: ۲ و یک چهارم پیمانه

شکر: یک پیمانه

نارگیل: یک پیمانه

شیر: یک پیمانه

تخم مرغ: ۴عدد

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

وانیل: یک قاشق غذاخوری

جوش شیرین: نصف قاشق مرباخوری

پودرقند: به میزان کافی

طرز تهیه کیک شکلات:

فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کره، شربت شکلات و تکه های شکلات را روی حرارت کم آب کنید.

سپس شکلات ذوب شده و بقیه مواد به جز پودرقند را با هم مخلوط کنید و در قالب مناسب که با کاغذ روغنی پوشیده شده است بریزید و به مدت ۷۰ تا ۸۰دقیقه در فر قرار دهید. پس از کمی خنک شدن کیک را روی سینی پنجره ای برگردانید و پس از خنک شدن کمی پودرقند روی آن بریزید.

برای تهیه شربت شکلات، نصف پیمانه پودرکاکائو، یک پیمانه آب، ۲پیمانه شکر و یک هشتم قاشق مرباخوری وانیل را با هم مخلوط کنید و به مدت ۳دقیقه روی حرارت متوسط بجوشانید و بگذارید خنک شود.

دانلود کتاب ۵۰۰ فیگور جذاب عکاسی برای خانم های جذاب

روش جادویی یاد سپاری سریع لغات

دانلود کتاب درمان اختلال جنسی با هیپنوتیزم

آموزش حرکت دادن اجسام با قدرت ذهن(تله کینزی)

زیبایی و جوانسازی پوست در۱۴روز

جدیدترین کتابها و تمرینات درمان انزال زودرس

دانلود فایل صوتی راههای سخن گفتن موثر

مهارت های جادویی مذاکره

آموزش بزرگ کردن سینه خانم ها تا سایز۸۵

بازخورد شما چیست؟

ترجمه و آماده سازی قالب توسط دکتر کامیار طلوعی

پرش به ابتدای صفحه