شما اینجا هستید: خانه » آشپزی » گراتن موساکای گوشت و بادمجان

گراتن موساکای گوشت و بادمجان

گراتن موساکای گوشت و بادمجانReviewed by Juiker on Jun 29Rating:
گراتن موساکای گوشت و بادمجان

گراتن موساکای گوشت و بادمجان

 

گراتن موساکای گوشت و بادمجان

یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و کره نیز استفاده میشود .این نوع غذا از کشور فرانسه منشا گرفته و معمولا در یک ظرف مخصوص فر که دیواره ای نسبتا کوتاه دارد در فر و تنور و زیر گریل آماده و با همان ظرف نیز سرو میشود . واژه گراتن در زبان فرانسه از یک فعل به معنای رنده شده گرفته میشود که به براده های نان سوخاری و پنیر رنده شده اشاره دارد . برای ترکیبات این غذا از ژامبون و ماهی و مرغ و گوشت و سبزیجاتی مانند تره فرنگی و ریشه رازیانه و بادنجان و همچنین پاستاها و سس ها وخامه و پنیر رنده شده گودا و چدار و … پودر نان سوخاری و … استفاده میشود .چون در بین مواد آن سفیده زده شده تخم مرغ ندارد طبعا از پف و بالا آمدن سطح غذا خبری نیست . رنگ سطح این غذا به واسطه پنیر رنده شده باید طلایی شود .وقتی میگوییم رویه و سطح یک غذا باید گراتینه شود یعنی سطح آن باید طلایی شود .

بادمجان حلقه شده و سرخ شده ۵ عدد
سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سس سفید به میزان لازم
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری 
جعفری ریز خرد شده ۳ قاشق سوپخوری 
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر ۲ حبه
 
طرز تهیه:
 
گوشت رو با پیاز تفت می دیم و بهش نمک و فلفل رو اضافه می کنیم ودر آخر رب گوجه و جعفری و سیر را هم اضافه کرده ومخلوط میکنیم .بعد از ۱۰ دقیقه که سس گوشت خوب جا افتاد از روی شعله برمیداریم و کنار میگذاریم.
در ظرف مخصوص فریک لایه سس سفید میریزیم و ورقه های سیب زمینی را کف ظرف ،بعد به ترتیب بادمجان ،سس گوشت ،فلفل دلمه،پنیر پیتزا و در آخر سس سفید میریزیم.
به همین ترتیب لایه هارو تا جایی ادامه می ذیم که موادمون تموم شه. روی لایه آخر سس و پنیر پیتزا بریزین و کل مواد رو بپوشونید.
ظرف را برای مدت تقریبی ۳۰ دقیقه در فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه قرار میدهیم تا پنیر طلایی شود سپس با همان ظرف سرو میکنیم.
طرز تهیه سس سفید:

۵۰ گرم کره را آب کرده و ۲ قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم .سپس ۱ لیوان شیر را اضافه کرده و هم میزنیم. شعله رو کم کنید و هم میزنیم تا سس به غلظت فرنی برسد.

دانلود کتاب ۵۰۰ فیگور جذاب عکاسی برای خانم های جذاب

روش جادویی یاد سپاری سریع لغات

دانلود کتاب درمان اختلال جنسی با هیپنوتیزم

آموزش حرکت دادن اجسام با قدرت ذهن(تله کینزی)

زیبایی و جوانسازی پوست در۱۴روز

جدیدترین کتابها و تمرینات درمان انزال زودرس

دانلود فایل صوتی راههای سخن گفتن موثر

مهارت های جادویی مذاکره

آموزش بزرگ کردن سینه خانم ها تا سایز۸۵

بازخورد شما چیست؟

ترجمه و آماده سازی قالب توسط دکتر کامیار طلوعی

پرش به ابتدای صفحه